wysiwyg site maker

FOLLOW US

Vormgever en specialist in live communicatie Feike van der Werf is de drijvende kracht achter & die Lange.

Na mijn opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem, richting 3D Design, gevolgd door een bachelor Creatieve Communicatie / Design Management aan Hogeschool INHOLLAND, heb als ontwerper gewerkt bij toonaangevende standbouwbedrijven. Maar ik wilde meer dan mooie beurspresentaties ontwerpen. In mijn optiek gaat live communicatie om het overbrengen van een boodschap. Vanuit die gedachte ben ik in 2006 gestart als zelfstandig ondernemer. 
& die Lange heeft sindsdien een imposante portefeuille opgebouwd. Ik heb gewerkt voor een breed palet van opdrachtgevers waaronder Gielissen Interiors & Exhibitions, Catalyst Exhibits International, Oil for live communication, TWBA, Hajok design, Wit Design en Millford Brand. Mijn toegevoegde waarde? Ik stel kritische vragen om tot een helder verhaal te komen. Dat is immers de basis van elk effectief ontwerp.
Ik werk als vakspecialist vanuit & Die Lange maar ook als onderdeel van bestaande teams. Ik geloof in het delen van mijn kennis en mijn netwerk. Dus heb je vragen, stel ze gerust!

Docent vormgeving

Ik ben erg enthousiast over mijn vak. Daarom geef ik al meer dan vijf jaar les in ‘Ruimtelijke Vormgeving’ aan het Mediacollege Amsterdam. Om ook over de vereiste theoretische kaders te beschikken, volg ik momenteel de opleiding ‘Docent beeldende kunst en vormgeving’ aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (1e graads). Naast het geven van onderwijs, lever ik een grote bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van de leerlijn Ruimtelijke Vormgeving richting Design. Om toekomstige generaties op te leiden én om in verbinding te blijven met cross mediale ontwikkelingen. 

Betrokken Ontwerper

Naast mijn commerciële werkzaamheden en docentschap zet ik mij regelmatig in voor non-profit organisaties en starters die ik een warm hart toedraag. Soms met als vergoeding een glimlach. Ook dat geeft voldoening: ‘Winst is meer dan een cijfer’.